Servicii

Echipa noastra acopera o gama completa de servicii:

  • Service centrale termice in judetul Brasov si alte zone ale tarii
  • Garantii centrale termice Vaillant si Saunier Duval
  • Punere in functiune centrale termice cu autorizatie ISCIR
  • Curatarea si intretinerea instalatiilor termice si a centralelor termice
  • Revizii periodice

Service centrale termice in Brasov

Suntem o firma autorizata pentru service si reparatii centrale termice, fiind parteneri Vaillant si Saunier Duval de peste 15 ani. Echipa noastra este specializata in intretinerea si repararea centralelor termice, a panourilor solare, a pompelor de caldura si a altor echipamente. Deoarece clientul este in centrul activitatii noastre,  preturile practicate sunt convenabile, piesele de schimb folosite sunt originale si interventiile sunt executate cu profesionalism si responsabilitate.

Punere in functiune centrale termice

Alegerea unei firme autorizate ISCIR este esentiala pentru siguranta instalatiei termice. Kronstadt Instalatii Service este o firma autorizata ISCIR si poate monta, pune in functiune si autoriza toate tipurile de centrale termice. Portofoliul de peste 8000 de clienti este o garantie a profesionalismului si experientei echipei noastre.

Activitati conexe

Venim in sprijinul tau cu o gama completa de servicii, impreuna cu partenerii nostri. Asiguram o gama larga de activitati, inclusiv verificari periodice ale instalatiilor de utilizare gaz metan, lucrari de schimbare a centralelor termice uzate, executie instalatii, consultanta si proiectare si emitere certificate energetice.

Aveti nevoie de o oferta personalizata sau mai multe detalii?

Ne puteti contacta